top of page

Dette skjer i veke 15

Her er det som skjer på Frivilligsentralen i veke 15!


Bruktbui er ope tysdag til fredag frå kl. 11 - kl. 16. Laurdag er det ope frå kl. 10 - kl. 14


Mandag

🧶 Kl 11 Handverkskafé Kafeen selg vaffel og kaffe, og me brukar tid saman til å snakke om alt mellom himmel og jord. Dei fleste har med eit slags handarbeid, og fleire er med på å produsere strikkevarer til jolemessa i desember. Her er det absolutt lov å vere nybegynnar! Kom som du er - me har pinnar og garn :-)


Tysdag

🇺🇦 Kl 13-17 Ein smak av Ukraina

Dette er den siste dagen! Frivillige ukrainske damer diskar opp med tradisjonell ukrainsk mat tysdagar de neste vekene. Kom innom, stift nye bekjentskap på tvers av kultur og landegrenser, og prøv GOD mat!


Dette er eit samarbeid mellom avdeling for integrering og vaksenopplæring og Seljord Frivilligsentral.


Onsdag

👶🎶 Kl 11 - 13 Babysong og småbarnstrall

Denne veka er me på Steinmoen i Åmotsdal!


Ingunn Liseter lover ei inkluderande og hyggeleg stund i lag, også blir det ein enkel lunsj etterpå. Babysong og småbarnstrall er for barn 0-5 år. Bli kjent med andre med små barn og lær barnesongar, songleikar og regler. Gratis lunsj, alle er velkomne.


Tilbodet er gratis og ope for alle uavhengig av tru eller livssyn. Kontakt: Ingunn Liseter, tlf 976 82 694, ingunn@seljordkyrkje.no


🃏 Kl 18 Nybegynnerkurs i bridge

Liker du å spille kort - eller har lyst å lære? Bli med på Kurs i bridge for nybegynnere! Venner og bekjente i alle aldre rundt om Telemark er velkommen til å lære seg Bridge. Kurset er kostnadsfritt, og føregår i trivelige omgivelser. Servering av kaffe og vafler.


For påmelding ta kontakt med Daniel på 48459666 eller send oss ei melding på Seljord bridgeklubb på facebook.


Torsdag

🍽️ kl 13 til kl 15 Torsdagsmiddag

Denne veka er det heimelaga kjøttkaker! Her kan du eta eit koseleg måltid saman med andre, og det er alltid triveleg prat over borda. Som avslutning på måltidet får du i tillegg ein desserttallerken og kaffe. Fleire kjøper med seg middag heim, til ein pris på 170kr.


🃏 kl 18 Bridgeklubben 

Lyst til å spele kort og vere sosial? Kan du ikkje bridge så lærar du det her! Bridgeklubben har vore aktiv i 75 år, og her er det mange hyggelege folk frå Seljord, Hjartdal, Bø, Kviteseid, Lunde og Notodden. Kom og sjå og lær bridge!!


Fredag

🕺 Kl 11 Gubbeklubben 

Gode samtaler, ei skrøne av og til, løysing av verdensproblemer, og kafeen selg vaflar og kaffe. Kan det bli bedre? Gubbane våre samlast kvar fredag frå kl 11, og det er alltid plass rundt bordet til fleire. Ta på deg fredagsskoa og kom!


21 visninger

Comentários


Siste oppdateringar

bottom of page